Oszuści

Tutaj wrzucamy informacje na temat oszustów. Mile widziane adresy stron oraz maile i wszystkie inne informacje które pozwolą nam uniknąć wyjebek. Zapraszamy do czytania oraz pisania opini!

Lista oszustów: skleppiracki.ru , dokumentykolekcjonerskie.com , dokumentykolekcjonerskie.ru , lewedowody.pl , dokumenty-premium.com , ultrapremiumid.com , dokumenty-kolekcjonerskie.com , kolekcjonujemy.top , kolekcjonerskie.org , koczkodan.com , strefa77.com , dokumentypremium.com , zaswiadczenia.info , lewedowody.pl , dowodprawko.com , kup-prawojazdy.com , szkola-online.com
Post Reply
Oszukany

Oszuści

Post by Oszukany »

Zostałem oszukany przez tą firmę załoga cała nie miła obraża człowieka choć oni mnie oszukali . Zapłaciłem za towar kturego nie otrzymałem , a jak dzwoniłem to ktoś pisze do mnie że nie rozmawiamy tylko piszemy . I jak chce pogadać to mam zapłacić 500 zł za 10 min rozmowy . A człowiek chce odzyskać swoje pieniądze uważajcie zebyście nie padli ofiarą oszustów . Chciałem synowi kawał zrobić a straciłem pieniądze i nerwy , nie rozumiem jak tyle ludzi popiera taką działalność oszustów :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: .
denis

Re: Oszuści

Post by denis »

Jaki sklep masz na mysli? Nie podales żadnego linka. Mamy się domyślać?
Post Reply