Matheo zweryfikowałeś się ?? Zainteresowanych masz sporoMatheo pisze: ↑wt paź 24, 2023 7:59 pm Jestem w stanie coś pomóc o ile admin wkoncu doda ogłoszenie
dyplomy, patenty mistrzowskie, karta inwalidzka, karta pobytu ktoś coś?
Re: dyplomy, patenty mistrzowskie, karta inwalidzka, karta pobytu ktoś coś?
Matheo zweryfikowałeś się ?? Zainteresowanych masz sporoMatheo pisze: ↑wt paź 24, 2023 7:59 pm Jestem w stanie coś pomóc o ile admin wkoncu doda ogłoszenie
Takich jak Matheo jest tutaj kilkunastu dziennie, ktorzy chcą zabrać zaliczkę od klientów i wyłudzić pieniądze. Nie dopuszczamy na forum takich postów i kontaktów. To forum powstało po to aby weryfikować osoby które chcą zaoferować produkty. Jeżeli nie umie zweryfikować się i pokazać swoich prac to nie ma dyskusji. Oszust.
DOWODY OSOBISTE
PRAWA JAZDY (STARY I NOWY TYP)
KARTA POBYTY
DYPLOM UKOŃCZENIA
KARTY INWALIDZKIE
ZAPRASZAM DO KONTAKTU
KARTA POBYTY
DYPLOM UKOŃCZENIA
KARTY INWALIDZKIE
ZAPRASZAM DO KONTAKTU
Dzień dobry,
jestem zdesperowana, czy jest szansa, że coś się pojawi w listopadzie/grudniu? Potrzebuję mieć chociaż zdjęcie takiego dyplomu kolekcjonerskiego studiów wyższych, na taki w papierku mogę poczekać dłużej..
jestem zdesperowana, czy jest szansa, że coś się pojawi w listopadzie/grudniu? Potrzebuję mieć chociaż zdjęcie takiego dyplomu kolekcjonerskiego studiów wyższych, na taki w papierku mogę poczekać dłużej..
viewtopic.php?p=1539KOLEKCJONERSKIE pisze: ↑wt lis 07, 2023 10:38 pm DOWODY OSOBISTE
KARTA POBYTY
DYPLOM UKOŃCZENIA
KARTY INWALIDZKIE
ZAPRASZAM DO KONTAKTU
Zapraszam do tego wątku.
Czy wykonujecie dyplomy ukończenia studiów - w 2003r?
Hej i co macie kogoś kto zrobi dokument ukończenia studiow?
Raczej nie przyjmą tego do pracy bo maja wszędzie to napisane itp wiec pewnie przyda się tylko do pochwalenia, prawda?

Raczej nie przyjmą tego do pracy bo maja wszędzie to napisane itp wiec pewnie przyda się tylko do pochwalenia, prawda?

Ja jestem bardzo zainteresowany. Interesuje mnie dyplom mistrzowski, obojętnie jakiej Izby RzemieślniczejKwalifikacje pisze: ↑pt paź 20, 2023 11:40 am Jeżeli ktoś potrzebuje dyplom mistrzowski LEGALNY to zapraszam do kontaktu .
Tylko dyplomy mistrza i czeladnika żadne inne .
Witam. Jestem bardzo zainteresowany dyplomem mistrzowskim, obojętnie jakiej Izby. Bardzo proszę o kontakt.Kwalifikacje pisze: ↑pt paź 20, 2023 11:40 am Jeżeli ktoś potrzebuje dyplom mistrzowski LEGALNY to zapraszam do kontaktu .
Tylko dyplomy mistrza i czeladnika żadne inne .