dyplomy, patenty mistrzowskie, karta inwalidzka, karta pobytu ktoś coś?
-
Re: dyplomy, patenty mistrzowskie, karta inwalidzka, karta pobytu ktoś coś?
Hej! Ja również się przypominam i jestem w stanie zapłacić już za dypl. mgr.. Czy ktoś mógłby się odezwać na mail? Proszę, naprawdę czekam i naprawdę nie użyję tego w żadnym celu, oprócz pokazania rodzinie..
-
Hej, coś się ruszyło w tym temacie? Jestem zainteresowany dyplomem z suplementem 

ANDRM
Wszystko masz dobrze ustawione admin i vipy tylko mogą się z nami kontaktować i to zależy wyłącznie od ich dobrej woli
Wszystko masz dobrze ustawione admin i vipy tylko mogą się z nami kontaktować i to zależy wyłącznie od ich dobrej woli
Czy ktoś chciałby się do mnie odezwać na maila? Albo tutaj? Jakoś pokierować, do kogo spróbować napisać?
Albo jak już ktoś ma doświadczenie w tym wszystkim, to niech mi napisze proszę, że się po prostu muszę przyznać, że nie skończyłam tych studiów
Albo jak już ktoś ma doświadczenie w tym wszystkim, to niech mi napisze proszę, że się po prostu muszę przyznać, że nie skończyłam tych studiów

Jest tyle chętnych ze myśle ze być na tym nie stracił Bueno
Dopinam ten temat, jak będe gotowy dam znać na pewno.Gość pisze: ↑wt lip 11, 2023 10:47 am Jest tyle chętnych ze myśle ze być na tym nie stracił Bueno

Bueno potrzebuję swiadectwo liceum, musi wygladac jak oryginal, musze pokazac rodzinie, a brat jest bardzo dociekliwy. Prosze o kontakt
Denis, również prosiłabym o kontakt mailowy ; )