dyplomy, patenty mistrzowskie, karta inwalidzka, karta pobytu ktoś coś?
Re: dyplomy, patenty mistrzowskie, karta inwalidzka, karta pobytu ktoś coś?
Dzień dobry
Dlaczego mój post nie został opublikowany?
Dlaczego mój post nie został opublikowany?
zdolny_kolekcjoner, rowniez prosilbym o kontakt. potrzebowalbym dyplomu licencjata
Ostatnio zmieniony pn cze 19, 2023 9:27 pm przez moon, łącznie zmieniany 2 razy.
Hejka. Jestem zainteresowany. Napisz proszę maila 

Cześć, na czym stanęło to rozeznanie rynku dyplomów? Większość odpowiadających jest zainteresowana, ja też, myślę że dam radę zapłacić do 3tys. Podobnie jak innym zależy mi na czasie.
Sorki, może jestem ciemny, ale o co chodzi z tym kontaktem na mail? Próbowałem napisać bezpośrednio do któregoś innego użytkownika i też nie wiem jak to się robi.
Sorki, może jestem ciemny, ale o co chodzi z tym kontaktem na mail? Próbowałem napisać bezpośrednio do któregoś innego użytkownika i też nie wiem jak to się robi.
ANDRM
Wszyscy prosimy o kontakt na meila by dogadać szczegóły. Czekamy na zdolnego kolekcjonera który chyba się trochę zdeklarował w kwestii dokumentów ale tajemniczo milczy
Wszyscy prosimy o kontakt na meila by dogadać szczegóły. Czekamy na zdolnego kolekcjonera który chyba się trochę zdeklarował w kwestii dokumentów ale tajemniczo milczy
Mnie też ciekawi czy ktos dostał takie świadectwo. W sumie sam bym takie zamówił 

Płacę 3500zł za dokument. Czekam na chętnego .
Czy ktoś zamawiał od Pana Bueno? Potrzebuje dyplomu i się zastanawiam nad nim lub nad zdolny kolekcjoner
Bueno to sciema zdolny kolekcjoner nie zostawił żadnego kontaktu do siebie więc jak chcesz zamówić coś u niego
W tym rzecz, że nie mogę do nikogo tutaj wysłać wiadomości prywatnej, ani maila. Wie ktoś dlaczego? Pytałem Administratora przez formularz kontaktowy, ale nie mam odpowiedzi. Może mam coś źle ustawione?