Ogólnie mam problem z wyrobieniem numeru bsn w Holandii..
Ale może od początku xd przyjechałem
Na wariata do holandi bo w pl mam przypał na piesach haha xd siedzę u ziomeczka umówiłem termin w urzędzie na wyrobienie numeru bsn wszystko niby si wbijam do tego urzedu i wgl zaczynamy rozmowe gościu prosi o dowod osobisty.... dowod tak styrany od śrut ze byl cały popękany....ale chuj daje go, chlop wkłada go do jakiegoś skanera i lipa... idzie do jakiejś typiarki ona przychodzi patrzy na dowod patrzy na mnie na dowod na mnie , robi mi zdj takim aparatem co byl przy tym oknie gada coś do tego gościa i sobie idzie, on pyta czy miałem wyrabiany nr bsn...mówię mu ze nie, on patrzy coś w komputerze i mówi że już miałem wyrobiony.... i w sumie to jest prawda kiedyś jakaś agencja pracy mi robiła, ale yen gosciu daje jakis papier do podpisania ja od razu go podpisałem bo myślałem że jest git i da mi ten numer co kiedyś wyrobiłem xd A on po podpisaniu dokumentu mowi że muszę wyrobic dowod w polsce albo jechać do ambasady wyrobic paszport. teraz mam parę pytań.
1.Czy teraz jak kupie dowod ze znanej strony wyślę nowe zdj to będzie git?
2 Chcial bym się też dowiedzieć jak wygląda sprawa z prawem jazdy w tej chwili, ogólnie miałem kiedyś prawo jazdy zabrali mi w pl za alko ale odroczka sie skonczyla co myslicie o wyrobieniu plastiku prawka na stare dane i spróbować zrobić ten bsn?