Zostalem oszukany - [email protected]

Tutaj wrzucamy informacje na temat oszustów. Mile widziane adresy stron oraz maile i wszystkie inne informacje które pozwolą nam uniknąć wyjebek. Zapraszamy do czytania oraz pisania opini!

Lista oszustów: skleppiracki.ru , dokumentykolekcjonerskie.com , dokumentykolekcjonerskie.ru , lewedowody.pl , dokumenty-premium.com , ultrapremiumid.com , dokumenty-kolekcjonerskie.com , kolekcjonujemy.top , kolekcjonerskie.org , koczkodan.com , strefa77.com , dokumentypremium.com , zaswiadczenia.info , lewedowody.pl , dowodprawko.com , kup-prawojazdy.com , szkola-online.com
Ofiara

Zostalem oszukany - [email protected]

Post autor: Ofiara »

Zanim tu trafiłem to znalazłem w Internecie ciekawą i tania ofertę matury na - [email protected] - i niestety miało być 2 1-2 dni przesłałem pieniądze i kontakt się urwał . Zostalem oszukany i troche mi wstyd
Ofiara

Re: Zostalem oszukany - [email protected]

i znów zmienił adres teraz już działa na [email protected] i [email protected] napisałem i to samo - UWAŻAJCIE i tylko za pobraniem , zresztą macie baner na górze i na dole
Ofiara

Otrzymałem informację od PROTON gdzie są założone te adresy mail - [email protected] i [email protected] i jeśli zostałeś oszukany i masz korespondencję z tych adresów mail to pisz na adres poniżej i będzie koniec z tym oszustem

[email protected]
Dziękujemy za kontakt.
Czy mógłbyś przesłać nam zrzuty ekranu wraz z oryginalnymi nagłówkami wiadomości e-mail, które wymieniliście, abyśmy mogli zbadać sprawę dalej? Gdy potwierdzimy naruszenie Warunków korzystania z usługi, wyłączymy konto naruszające zasady.
Serdeczne pozdrowienia,
Obsługa klienta
Zespół ds. nadużyć Proton Mail
Ofiara

Ja napisałem i przesłałem zdjęcia korespondencji z nimi i czekam aż ich wyłączą , jak zostałeś tez oszukany to wyślij też i ukaramy oszusta
Troy33

Post autor: Troy33 »

Ofiara pisze: wt sie 27, 2024 3:22 pm Ja napisałem i przesłałem zdjęcia korespondencji z nimi i czekam aż ich wyłączą , jak zostałeś tez oszukany to wyślij też i ukaramy oszusta
Ten adres dalej jest aktywny.
Sówka

Post autor: Sówka »

Niestety ja tez dałam się skusić na niska cenę i krótki termin. Straciłam zaliczkę 750zl. Mam nadzieję, że odzyskam kasę. Napisałam maila na adres support, zobaczymy.
Ofiara

Troy sprawdź bo chyba im wyłączyli maila , jak się pojawi inny ich adres to daj znać
Ofiara

Są znowu i teraz działają na mailach - [email protected] , [email protected]
Frodo

Post autor: Frodo »

Ofiara pisze: wt sie 27, 2024 3:10 pm Otrzymałem informację od PROTON gdzie są założone te adresy mail - [email protected] i [email protected] i jeśli zostałeś oszukany i masz korespondencję z tych adresów mail to pisz na adres poniżej i będzie koniec z tym oszustem

[email protected]
Dziękujemy za kontakt.
Czy mógłbyś przesłać nam zrzuty ekranu wraz z oryginalnymi nagłówkami wiadomości e-mail, które wymieniliście, abyśmy mogli zbadać sprawę dalej? Gdy potwierdzimy naruszenie Warunków korzystania z usługi, wyłączymy konto naruszające zasady.
Serdeczne pozdrowienia,
Obsługa klienta
Zespół ds. nadużyć Proton Mail
te adresy nie są już aktywne, tylko co z tego skoro kasy nie da się odzyskać? też się u nich nabrałam i wkurwiona jestem, że wcześniej nie trafiłam na to forum...
ODPOWIEDZ