dokumenciki.net opinia i dobre słowo
Re: dokumenciki.net opinia i dobre słowo
Zamówiłam dzisiaj, jak przyjdzie dam znać co i jak. Na e-mail odpisali w ciągu kilku minut. Także czekam, po weekendzie paczka ma zostać wysłana.
Super jakość polecam. Naprawde jestescie niezawodni.
Witam czy ktoś wie niemieckie prawo też można dostać na dokumenciki net?
Czy ktoś zamawial polskie prawo jazdy z dokumenciki.net?
Czy ktos na dowodzie od nich moze przeszedl odprawe na lotbisku i lecial samolotem na terenie EU ?
Po to sie kupuje te dokumenty. Ludzie ich nie kupują zeby oprawić w ramkę lub kruszyc towar.Rat pisze: ↑sob cze 15, 2024 10:52 am Czy ktos na dowodzie od nich moze przeszedl odprawe na lotbisku i lecial samolotem na terenie EU ?

Ja sie dostałem do Turcji. Teraz jestem na tureckiej stronie Cypru. Mogą mnie cmoknąć.
Komendantowi wysyłam widokówki jak mi się fajnie żyje

Dzieki za odpowiedzGość pisze: ↑śr cze 19, 2024 9:43 amPo to sie kupuje te dokumenty. Ludzie ich nie kupują zeby oprawić w ramkę lub kruszyc towar.Rat pisze: ↑sob cze 15, 2024 10:52 am Czy ktos na dowodzie od nich moze przeszedl odprawe na lotbisku i lecial samolotem na terenie EU ?
Ja sie dostałem do Turcji. Teraz jestem na tureckiej stronie Cypru. Mogą mnie cmoknąć.
Komendantowi wysyłam widokówki jak mi się fajnie żyje![]()

Rat pisze: ↑ndz cze 23, 2024 10:43 pm Dzieki za odpowiedza czy np z polskiego lotniska tez da sue leciec czy im juz wyskoczy info ze taka osoba nie istnieje bo maja dostep bo baz cakej lydnosci w Polsce ?
W strefie schengen mozesz sobie na dowodzie od nich latac. Nikt nie bedzie wnikal i sprawdzal w bazie. Chyba ze przy dokladnej kontroli osobistej jak wydasz się podejrzany to już wtedy tak. Ja latam na tych dokumentach i nigdy przykrosci zadnych nie doświadczyłem i przypału nie miałem. Grunt to nie zachowywać się podejrzanie. Skanerem zczytują na lotniskach ten ciąg znaków co jest z tylu na dowodzie to ważne jest aby on był poprawny czyli żebyś z głową podawał dane w formularzu jak składasz zamówienie na dokumencikach. Na podstawie danych z formularza generuje się ten ciąg znaków z tyłu. Dlatego tak ważne jest aby pesel był poprawny i numer dowodu. A najlepiej to jak nie masz skad danych wziac na klona to zlecic im wygenerowanie tych numerów. Na pewno zrobią to poprawnie bo ja niejednokrotonie na nich polegałem i było zawsze elegancko wszystko. O ile pamietam to pola zostawiasz puste i wtedy oni generują
Powodzenia i z fartem kolego