Uprawnienia niezarejestrowanych użytkowników (gości)
Uprawnienia niezarejestrowanych użytkowników (gości)
Aktualnie niezarejestrowani użytkownicy tzn. goście mogą pisać posty, udzielać się na forum. Zastanawiam się czy zostawić tak jak jest czy wymusić na nich to aby się zarejestrowali. Jak uważacie?
-
Re: Uprawnienia niezarejestrowanych użytkowników (gości)
Ja myślę że można zostawić ich. Udział w dyskusji i wyrażenie swoich opini przez gości do poki nie robią syfu jak najbardziej uważam za słuszny.
-
Są ludzie którzy jednorazowo chcą wyrazić opinie i napisać recenzję więc nie widzę powodów aby specjalnie musieli się rejestrować tylko w tym celu. Ktoś kto chce brać udział w dyskusjach na forum na pewno założy konto 

trzeba zostawić tak jak jest, posty i tak nie są dodawane automatycznie tylko musimy je ręcznie akceptować, nie ma ich dużo, spamerów nie ma, jest ok
Cześć
A co trzeba zrobić by stać się vip
A co trzeba zrobić by stać się vip

Dacie odpowiedź jak dostać się do VIP?
Nie konsultowałem tego jeszcze z adminem i resztą ekipy, ale wydaje mi się, że to kwestia udzielania się na forum oraz dzielenia się przydatnymi rzeczami i skillem. Może wkrótce zrobimy nabory 

możecie zrobić przecież vipa za $ które pójdą na utrzymanie serwera
myślę że tu raczej utrzymanie serwera nie jest drogie a te informacje w dziale vip mogą być drogocenne