Bitomaty a MICA i Travel Rule - jak oszukać bitomaty i weryfikacje
Re: Bitomaty a MICA i Travel Rule - jak oszukać bitomaty i weryfikacje
Każdy by chciał wiedzieć jak wypłacać krypto z bitomatów bez limitów i kyc ale nie każdemu chce się ruszyć głową. Od dawna tak robię
Niedługo shitcoinsy też będą wymagali dowodów. Martwy przepis który wrażenia nie zrobi na ludziach inteligentnych którzy umieją zamówić dokument kolekcjonerski, ale jak zwykle utrudnią życię zwykłym kowalskim. Od zawsze tak jest. Pozdro

spoko wszystko cycuś glancuś!!!
Czy ktoś używał różnych dowodów?
Pytam bo nie lubie robić wielu transakcji i łączyć ich wszystkich z jedną tożsamością.
Mam trzy dokumenty kolekcjonerskie na różne dane ale na wszystkich jest moje zdjęcie.
Czy nie muszę obawiać się, że system wykryje mnie po twarzy?
Zastanawiam się czy nie lepej zaangażować znajomych i im wyrobić dokumenciki żeby różne twarze były?
.....A może jestem przewrażliwiony i nikt tego nie sprawdza i to tylko dla sztuki?
Proszę o poważne odpowiedzi.
Pytam bo nie lubie robić wielu transakcji i łączyć ich wszystkich z jedną tożsamością.
Mam trzy dokumenty kolekcjonerskie na różne dane ale na wszystkich jest moje zdjęcie.
Czy nie muszę obawiać się, że system wykryje mnie po twarzy?
Zastanawiam się czy nie lepej zaangażować znajomych i im wyrobić dokumenciki żeby różne twarze były?
.....A może jestem przewrażliwiony i nikt tego nie sprawdza i to tylko dla sztuki?
Proszę o poważne odpowiedzi.