zakladanie kont na selfie
zakladanie kont na selfie
Witam czy zakladanie kont na selfie wszedzie przechodzi? czekam na informacje!!
Re: zakladanie kont na selfie
jak dobre plastiki to założysz wszędzie tam gdzie jest opcja zakladania na selfie,polecam dowodziki.net
założysz bez problemu wszędzie.
Weryfikacje wszystkie przechodzą jak dobrej jakości dokumenty. Dowody najlepsze mają dokumenciki.net
Ktoś ma dostęp do paszportów? Proszę o info na priv. Dobrze zapłacę i temu co robi i pośrednikowi.
Ktoś ma dostęp do paszportów? Proszę o info na priv. Dobrze zapłacę i temu co robi i pośrednikowi.
Dołączam się do pytania i szukam paszportów kolekcjonerskich. Tylko dobrą jakością jestem zainteresowany. Ktoś pomoże? Kasa nie gra aż takiej roli.
a ja szukam kogoś kto ma/zna dawców pod selfie do weryfikacji ktoś coś?
mam dwaców, a co dokladnie potrzebujesz? do czego?
do założenia kont u bukmachera bet365, dowód i prawko mogę zrobić w jakimś sklepie, potrzeba mi zdjęcie do takiego dowodu, no i żeby w razie W pasowało by do tego jak by potrzebowali do weryfikacji
Ostatnio zmieniony sob sty 14, 2023 4:37 pm przez grekuu90, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Cześć wszystkim
Mam pytanie odnośnie dawców selfie zastanawiam się jak to jest możliwe znaleźć dawce selfie do procesu założenia konta jak zdjęcie trzeba zrobić w czasie rzeczywistym w trakcie?
Czy będzie ktoś tak miły mi to wytłumaczyć przydałoby mi się jedno takie konto aby uniknąć chorego komornika
Z góry dziękuje za odpowiedź

Mam pytanie odnośnie dawców selfie zastanawiam się jak to jest możliwe znaleźć dawce selfie do procesu założenia konta jak zdjęcie trzeba zrobić w czasie rzeczywistym w trakcie?
Czy będzie ktoś tak miły mi to wytłumaczyć przydałoby mi się jedno takie konto aby uniknąć chorego komornika
Z góry dziękuje za odpowiedź