opinie o sklepie dowodziki.net
-
gosc
Re: opinie o sklepie dowodziki.net
Jakosć lepsza niż oryginał, mega zajebisty kontakt, polecam wszystkim!
-
Zenek
Witam,mam takie pytanie. Czy na polskim prawku będę mógł spokojnie poruszać się samochodem w Wielkiej Brytanii? Czy przejdzie kontrolę drogową?
Z góry dziękuję za informację
Z góry dziękuję za informację
Witam wszystkich .
Troszeczkę się obawiałem zamówić ale nie miałem innego wyjścia. Zapłaciłem bitcoin i wyszło taniej . Ogólnie pełna profeska. Zamówiłem w niedzielę, otrzymałem w czwartek ! Mieszkam w Holandii. Produkt niczym się nie różni od oryginału. Jestem mega zadowolony i jeżeli ktoś ma wątpliwości to potwierdzam jest petarda .
Napisałem mega z zapytaniem …pstryk pstryk i odpowiedz. Kontakt super , produkt super czas oczekiwania bardzo super
Pozdrawiam
Troszeczkę się obawiałem zamówić ale nie miałem innego wyjścia. Zapłaciłem bitcoin i wyszło taniej . Ogólnie pełna profeska. Zamówiłem w niedzielę, otrzymałem w czwartek ! Mieszkam w Holandii. Produkt niczym się nie różni od oryginału. Jestem mega zadowolony i jeżeli ktoś ma wątpliwości to potwierdzam jest petarda .
Napisałem mega z zapytaniem …pstryk pstryk i odpowiedz. Kontakt super , produkt super czas oczekiwania bardzo super
Pozdrawiam
-
NIEUCHWYTNY KANAREK
wszystkich ,ktorzy jeszcze zastanawiaja sie czy dokonac zakupu w firmie dowodziki.net lub dokumenciki.net wiec informuje ,ze dzis odebralem dokumenty i oskara za jakosc bym im dal sa THE BEST w tym co robia jakosc oryginal. Polecam wszystkim