opinie o sklepie dowodziki.net

Bardzo ciekawy sklep z dokumentami kolekcjonerskimi dowodziki.net oferują: polski dowód osobisty 2015-2019, nowy polski dowód kolekcjonerski 2019-2021, prawo jazdy 2013-2022 oraz ukraińskie kolekcjonerskie prawko. Sklep zapowiedział, że poszerzy gamę swoich produktów już wkrótce!
Elo

Re: opinie o sklepie dowodziki.net

Post by Elo »

Przez weekend nie działało ... Już jest ok.
gosc

Post by gosc »

Jakosć lepsza niż oryginał, mega zajebisty kontakt, polecam wszystkim!
Zenek

Post by Zenek »

Witam,mam takie pytanie. Czy na polskim prawku będę mógł spokojnie poruszać się samochodem w Wielkiej Brytanii? Czy przejdzie kontrolę drogową?
Z góry dziękuję za informację
jooo

Post by jooo »

super jakosc! na pewno wrócę!
Darek

Post by Darek »

jooo wrote: Tue Feb 25, 2025 12:16 pmsuper jakosc! na pewno wrócę!
Dzisiaj dostałem przesyłkę kurierską
Super jakość polecam wszystkim
Dzięki
Nowy

Post by Nowy »

Witam.
Czy te forum dalej funkcjonuje? :)
Opi

Post by Opi »

Witam wszystkich .
Troszeczkę się obawiałem zamówić ale nie miałem innego wyjścia. Zapłaciłem bitcoin i wyszło taniej . Ogólnie pełna profeska. Zamówiłem w niedzielę, otrzymałem w czwartek ! Mieszkam w Holandii. Produkt niczym się nie różni od oryginału. Jestem mega zadowolony i jeżeli ktoś ma wątpliwości to potwierdzam jest petarda .
Napisałem mega z zapytaniem …pstryk pstryk i odpowiedz. Kontakt super , produkt super czas oczekiwania bardzo super
Pozdrawiam
NIEUCHWYTNY KANAREK

Post by NIEUCHWYTNY KANAREK »

wszystkich ,ktorzy jeszcze zastanawiaja sie czy dokonac zakupu w firmie dowodziki.net lub dokumenciki.net wiec informuje ,ze dzis odebralem dokumenty i oskara za jakosc bym im dal sa THE BEST w tym co robia jakosc oryginal. Polecam wszystkim
Don777

Post by Don777 »

Wszystko super
Post Reply