skleppiracki.ru to oszuści poszkodowani zgłaszajcie się
skleppiracki.ru to oszuści poszkodowani zgłaszajcie się
Przestrzegam przed tymi kurwami skleppiracki.ru wyjebali mnie na 600euro łącznie a później straszyli mnie psami. Uważajcie na nich bo to oszuści. Ktoś jeszcze dał się nabrać tym kurwom???da sie jakoś kase odzyskać???
Re: skleppiracki.ru to oszuści poszkodowani zgłaszajcie się
Też się dałam nabrać bo jako jedyni akceptowali przelew a ja chcialam za granicę zamówić. No cóż... Człowiek uczy się na błędach. Ktoś mi poleci uczciwy sklep?
Kolejną osobą oszukaną jestem
mnie też pierdolnął na €400... dałem się nabrać jak dziecko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uważajcie ludzie
ten chuj działa od lat. Na forum scigacz już go opisywali cwela ale teraz to się nabierają już raczej tylko przypadkowe osoby bo każdy już wie ocb
Koleś tylko co chwile zmienia nazwy domen ale sposob dzialania wciaz ten sam. Wyludza kryptowaluty.
to malpa z zoo jest jakqas straszyl mnie huj jakimis bandytami ze mnie dojada jak nie przestane do niego pisac hahaha ma tupet gosciowa trzeba ukrucic ten jego proceder..............
Mnie też oszukali. Komuś udało odzyskać się pieniądzę? Proszę odpowiedzieć.
udalo sie komus odzyskac kaske? ja wyslalem bitcoin i cisza nie odpisuje
skleppiracki.ru to jebani oszuści poszkodowani zgłaszajcie się
PASZPORTU KOLEKCJONERSKIEGO MI SIĘ KURWA ZACHCIAŁO
zrobiłem mały reaserch. Wszystkie zdjęcia tych dokumentów na jego stronie są z internetu on nic nie robi tylko oszukuje ludzi. KAWAŁ CHOJA Z NIEGO... Kasy juz raczej nie odzyskamy bo i w jaki sposob skoro pewnie wszystkie konta są na słupa. Nauczka na przyszłośći tyle szkoda że taka kosztowna
uważajcie również na te rankingi bo to też jego i zamieszcza na nich swoje strony https://dokumentykolekcjonerskie.com/ https://dokumentykolekcjonerskie.ru/ nie dajcie się oszukiwać