dyplomik.com - opinie, wzory, dyplomy i świadectwa
Re: dyplomik.com - opinie, wzory, dyplomy i świadectwa
Dzień dobry. Czy nadal dyplomik.Com ma tyle zleceń że nie jest w stanie odpisać ? Napisałem ponad 2 tygodnie temu i totalna cisza
serdecznie pozdrawiam.
Czy ktokolwiek otrzymał odpowiedź na maila?
Serio ma ktoś coś od nich? U mnie zero kontaktu i zaczyna walić ściemą...
-
Witam, czy ktoś otrzymał już odpowiedź od "Dyplomik"? Wysłałam zapytanie 4 tygodnie temu, dwa tygodnie temu wysłałam kolejny raz i nadal cisza.
Czy dyplomie.com się odezwał? Ja już 3 tyg czekam na odpowiedź i cisza.
No kurwa wreszcie sie doczekalam
jakość naprawdę bardzo dobra praktycznie jak oryginalne egzemplarze ale czas oczekiwania pozostawia wiele do życzenia. Nie wiem czy tyle zamówień mają czy są fajtłapami po prostu
prawie trzy tygodnie czekałam. Powodzenia dla wszystkich może też sie doczekacie hah

@Dyplomik.com czy jesteście w stanie szybciej obsługiwać klientów? Dużo skarg że słaby kontakt. Jakość to nie wszystko, trzeba również w dobrych relacjach z klientami żyć... Rozumiem że jest popyt na Wasze produkty i jesteście zawaleni pracą, ale wypadałoby odpisywać i realizować zamówienia sprawniej. Pozdrawiam Was i liczę że troche nadrobicie i zaczniecie działać produktywniej.
Sklep dyplomik.com jak nie upora się z dużą ilością zamówień i nie zacznie ich realizować w jakimś normalniejszym trybie to niestety ale będziemy zmuszeni usunąć ich baner z forum.
Czekamy na jakieś info.
Czekamy na jakieś info.
Witam. Na wstępie przepraszamy wszystkich klientów za wydłużony czas oczekiwania oraz brak odpowiedzi na maile. Bardzo zależy nam na banerze na forum i prosimy aby go nie usuwać i dać nam szansę. Za około dwa tygodnie wszystko powinno u nas się ustabilzować. Mieliśmy problemy techniczne i stąd te opóźnienia.
Te opinie są niesprawiedliwe. Nikt nie stracił pieniędzy i nikogo nigdy nie oszukaliśmy. Faktem jest że czasowo zawalamy, ale na pewno to poprawimy.
Za dwa tygodnie wznowimy swoją działalność. Aktualnie sklep jest nieczynny. Wrócimy do gry wkrótce.
Chciałbym poinformować wszystkich że jesteśmy rzetelni i nikt kto zapłacił z góry nie został nigdy przez nas oszukany i każdy produkt otrzymał bo tacy klienci byli priorytetowi.. Jak więc forumowicze mogą pisać że coś wali ściemą? Wali ściemąi bo nie odpowiadamy na maile klientom którzy jeszcze nie zdążyli niczego zamówić? A co niby mielibyśmy z tego mieć i w jakim celu tak postępować?Rrr pisze: ↑pn sie 05, 2024 2:03 pm Serio ma ktoś coś od nich? U mnie zero kontaktu i zaczyna walić ściemą...
Te opinie są niesprawiedliwe. Nikt nie stracił pieniędzy i nikogo nigdy nie oszukaliśmy. Faktem jest że czasowo zawalamy, ale na pewno to poprawimy.
Za dwa tygodnie wznowimy swoją działalność. Aktualnie sklep jest nieczynny. Wrócimy do gry wkrótce.
Dzień dobry
Chciałbym coś zamówić, wznowiliście już swoją działalność ? Można zamawiać?
Chciałbym coś zamówić, wznowiliście już swoją działalność ? Można zamawiać?