hej, jak tam, dostałeś już paczkę i podzielisz się wrażeniami?PostacFikcyjna pisze: ↑śr lip 17, 2024 7:20 pm Doczekałem się, 10 dni trwała realizacja i wysylka czyli dość długo, ale wygląda na to, że było warto bo wygląda to naprawde bardzo dobrzejutro mi ktoś przyniesie oryginalny egzemplarz to porównam i dam znać czy wszystkie szczegóły się zgadzają i czy nie pochwalilem dnia przed zachodem słońca
![]()
dyplomik.com - opinie, wzory, dyplomy i świadectwa
Re: dyplomik.com - opinie, wzory, dyplomy i świadectwa
Czy jest ktoś kto wykonuje pieczątki danej uczelni?
Witam. Dyplomik czy informacja o odpisaniu każdemu na maila jest aktualna? Napisałem parę dni temu i cisza 
-
Brak odpowiedzi na maile od początku lipca. Czy komuś odpisują? Nie dostałam zamówienia a składałam 2 krotnie. Dziś złożyłam zamówienie po raz 3. Nie dostaję odpowiedzi na maile
Od paru dni cisza i tylko jedno potwierdzenie wysylki przez forumowicza, nie wygląda to idealnie póki co.
-
I jak?PostacFikcyjna pisze: ↑śr lip 17, 2024 7:20 pm Doczekałem się, 10 dni trwała realizacja i wysylka czyli dość długo, ale wygląda na to, że było warto bo wygląda to naprawde bardzo dobrzejutro mi ktoś przyniesie oryginalny egzemplarz to porównam i dam znać czy wszystkie szczegóły się zgadzają i czy nie pochwalilem dnia przed zachodem słońca
![]()
Generalnie, by Twoje zamówienie zostało zrealizowane, to używałeś jakichś magicznych zaklęć? Pytam, bo od 3 tygodni mailuję i nadal nic.
Witam, jestem zainteresowana dyplomem pracy magisterskiej. Ktoś już coś dostał?
-
Jest szansa na jakąś odpowiedź na maila czy za dużo roboty ?
Czy ktokolwiek otrzymał odpowiedź na maila?
Ostatnio zmieniony pt sie 02, 2024 1:53 pm przez Dixihe, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam
Poszukuje dyplomu mgr lub inż. Wzór możliwie jak najstarszy, najlepszy były taki obowiązujący w latach 2003-2008
Poszukuje dyplomu mgr lub inż. Wzór możliwie jak najstarszy, najlepszy były taki obowiązujący w latach 2003-2008