dyplomik.com - opinie, wzory, dyplomy i świadectwa

Sklep dyplomik.com oferuje świadectwa oraz dyplomy kolekcjonerskie. Można zamówić u nich produkty takie jak świadectwo dojrzałości (matura), studia magisterskie, dyplom kwalifikacji zawodowych oraz dowolny produkt indywidualny zrealizowany specjalnie dla klienta.
dyplomik

dyplomik.com - opinie, wzory, dyplomy i świadectwa

Post autor: dyplomik »

Witamy wszystkich forumowiczów i kolekcjonerów!
Jestem oficjalnym przedstawicielem https://dyplomik.com/

Postanowiliśmy zweryfikować się na forum i zamieścić swoją ofertę specjalnie dla Was wypełniając lukę produktami kolekcjonerskimi których potrzebujecie czyli dyplomy, świadectwa, certyfikaty itd. 8-)

Robimy podobne dokumenty od lat, ale od niedawna nasza oferta pojawiła się w internecie za namową jednego z aktywnych tutaj forumowiczów.

Z przyjemnością wykonamy dla Was wszystkie kolekcjonerskie dyplomy, certyfikaty i świadectwa! Nasza oferta będzie się poszerzała jak i zarówno chętnie wykonamy dla Was dokumenty na specjalne zamówienie. Podchodzimy do każdego klienta indywidualnie.

Obrazek

Zapraszamy
Awatar użytkownika
denis

Re: dyplomik.com - opinie, wzory, dyplomy i świadectwa

Post autor: denis »

Czołem, witamy na pokładzie. Takiej oferty u nas brakowało przez bardzo długi okres czasu! Sklep został przez nas zweryfikowany. Zapraszamy klientów i użytkowników do recenzowania i rozmów na temat produktów jak i funkcjonalności strony. W imieniu forum liczymy na to że Wasza oferta będzie coraz bogatsza. Cieszymy się również że wreszcie na forum znalazł się ktoś kto bez przestojów będzie oferował naszym użytkownikom kolekcjonerskie dyplomy w najlepszej jakości. Na to liczymy.
Pao

Post autor: Pao »

Już myślałam że sie nie doczekamy a tu kilka osób na forum dopytuje od dluzszego czasu. Benjamin nie odpisywal i mial gdzies klientów. Mam nadzieje że wy bedziecie realizować sprawnie i wzór taki jaki potrzebuje zrobicie :roll: Zrobilam zamówienie na test. Jak wszystko będzie dobrze to mam jeszcze dwie koleżanki chętne. Pozdrawiam Paulina
Gość

Post autor: Gość »

ktoś już zamawial? czekam na opinie :D
Gość

Post autor: Gość »

super świetna wiadomość jestem chetny i jak wroce z urlopu to na pewno sie odezwe do was
Awatar użytkownika
PostacFikcyjna

Post autor: PostacFikcyjna »

Kuuuurde blaacha :lol: Myślałem że się nigdy nie doczekam! Witamy na forum! Dzisiaj testa zamawiam :D
leszek

Post autor: leszek »

Półtorej roku wchodzilem na forum i czekalem na ten dzien. Oczywiscie przetestuje produkty i napisze opinie jak się okaże że Wasze dyplomy kolekcjonerskie są w porządku to zamówię jeszcze kilka.
Karola

Post autor: Karola »

Wysłałam meila do Państwa😊jestem zainteresowana,wszystko opisałam w meilu😊pozdrawiam.Bardzo proszę o kontakt
TomiFox

Post autor: TomiFox »

Wysłałem zamówienie … dłuuuugo czekałem i nareszcie się odezwali
Ostatnio zmieniony pn lip 15, 2024 12:55 pm przez TomiFox, łącznie zmieniany 1 raz.
Aleksandra

Post autor: Aleksandra »

Witam, czy wykonujecie również dyplomy uczelni zagranicznych ?
ODPOWIEDZ