Sklep dyplomik.com oferuje świadectwa oraz dyplomy kolekcjonerskie. Można zamówić u nich produkty takie jak świadectwo dojrzałości (matura), studia magisterskie, dyplom kwalifikacji zawodowych oraz dowolny produkt indywidualny zrealizowany specjalnie dla klienta.
Witamy wszystkich forumowiczów i kolekcjonerów!
Jestem oficjalnym przedstawicielem https://dyplomik.com/
Postanowiliśmy zweryfikować się na forum i zamieścić swoją ofertę specjalnie dla Was wypełniając lukę produktami kolekcjonerskimi których potrzebujecie czyli dyplomy, świadectwa, certyfikaty itd.
Robimy podobne dokumenty od lat, ale od niedawna nasza oferta pojawiła się w internecie za namową jednego z aktywnych tutaj forumowiczów.
Z przyjemnością wykonamy dla Was wszystkie kolekcjonerskie dyplomy, certyfikaty i świadectwa! Nasza oferta będzie się poszerzała jak i zarówno chętnie wykonamy dla Was dokumenty na specjalne zamówienie. Podchodzimy do każdego klienta indywidualnie.
Czołem, witamy na pokładzie. Takiej oferty u nas brakowało przez bardzo długi okres czasu! Sklep został przez nas zweryfikowany. Zapraszamy klientów i użytkowników do recenzowania i rozmów na temat produktów jak i funkcjonalności strony. W imieniu forum liczymy na to że Wasza oferta będzie coraz bogatsza. Cieszymy się również że wreszcie na forum znalazł się ktoś kto bez przestojów będzie oferował naszym użytkownikom kolekcjonerskie dyplomy w najlepszej jakości. Na to liczymy.
Już myślałam że sie nie doczekamy a tu kilka osób na forum dopytuje od dluzszego czasu. Benjamin nie odpisywal i mial gdzies klientów. Mam nadzieje że wy bedziecie realizować sprawnie i wzór taki jaki potrzebuje zrobicie Zrobilam zamówienie na test. Jak wszystko będzie dobrze to mam jeszcze dwie koleżanki chętne. Pozdrawiam Paulina
Półtorej roku wchodzilem na forum i czekalem na ten dzien. Oczywiscie przetestuje produkty i napisze opinie jak się okaże że Wasze dyplomy kolekcjonerskie są w porządku to zamówię jeszcze kilka.