Właśnie, jakieś zniżki ponad te co są przy większym zamówieniu? Ktoś ma doświadczenie i mi powie czy da sie negocjowac z nimi? Chodzi mi o dowody te nowe wzory.Gość pisze: ↑wt kwie 11, 2023 10:32 pm Jak zwykle świetna jakość. Może jakieś zniżki dla stałych klientów?:)
dokumenciki.net - opinie / kiedy jakieś nowe wzory
Re: dokumenciki.net - opinie / kiedy jakieś nowe wzory
czy jakość jest na tyle dobra że niebieski konduktor nie zorientuje się że ukraińskie prawko jest kolekcjonerskie?
Nie ma szans sie zorientowacf444rcik pisze: ↑pn kwie 24, 2023 6:01 pm czy jakość jest na tyle dobra że niebieski konduktor nie zorientuje się że ukraińskie prawko jest kolekcjonerskie?
Witam
Jeśli znajomy ma zakaz w PL. To na Unię prawo jazdy polskie czy ukraińskie?
W Niemczech np mogą sprawdzić autentyczność polskiego prawka? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Jeśli znajomy ma zakaz w PL. To na Unię prawo jazdy polskie czy ukraińskie?
W Niemczech np mogą sprawdzić autentyczność polskiego prawka? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Witam dokumenty robione są na plastiku czy poliwęglanie?
Z tego co wiem, za granicą przechodzi jak masz wszystkie dane tzn kategorie daty itp jak w orginale. Ale jak dobijesz sobie kategorie albo cokolwiek zmienisz wychodzi i jest przypał.
Mam pytanie czy ktoś wazył dokumenty na wadze elektronicznej ? Jak to sie ma do orginalu ?
Witam czy używał ktoś kiedyś takiego dowodu za granicą w urzędzie no Holandii, przejdzie czy nie bardzo
Jak zwykle pierwsza klasa dokumenciki. Nowy polski dowod zajebista jakość. Jak oryginal.