skleppiracki.ru to oszuści poszkodowani zgłaszajcie się
Re: skleppiracki.ru to oszuści poszkodowani zgłaszajcie się
Ja ci podam za darmo tylko żeby z tym szczylem coś zrobić
forumowa koleżanko, jego dane już latają tu na forum i też je podał ktoś za darmo Dane z przelewu które ty masz to pewnie dane słupa. Prawdziwe dane to Mateusz Bliski. Zresztą cofnij się kilka postów wstecz
Dane z przelewu to dane słupa, wiec na nic ci sie nie zdadzą.
Na 4 stronie są podane jego dane wraz ze zdjęciem jego paskudnej mordy. Cofnij się to zobaczysz.
Nazwisko: Bliski
Imię: Mateusz
Data urodzenia: 18.05.1987
Miejsce urodzenia: Wrocław
Imię ojca: Mikołaj
Imię matki: Krystyna
Nazwisko rodowe matki: Kowalczyk
Na 4 stronie są podane jego dane wraz ze zdjęciem jego paskudnej mordy. Cofnij się to zobaczysz.
I tak z tym nic nie możemy zrobić
niestety mnie tez oszukali (oszukal) dodac trzeba ze nie tylko Sklep piracki ale druga jego firma tez czyli DOKUMENTY PREMIUM. Gosc wywalil mnie najpier na Sklepie pirackim a pozniej na Dokumenty Premium podal te same konto bankowe: Radek Urban.korespondowalem z nim na wielu kontach , niezly kombinator, smiec.
Ja również zostałem oszukany na 450 e w Bitcoin i dzisiaj miałem wpłacić na dokumenty premium , masakra. Znacie jakals uczciwa firmę w której można taki dokument zamówić i nie wtopić ?
-
Wejdź na stronę główną forum https://forumkolekcjonerskie.com/ i masz działy normalnie działających sklepów które robią dokumenty kolekcjonerskie. Masz też baner jednego z legit sklepów u góry który migocze i nie da się go nie zauwazyć bo aż oczy napierdalają jak się na niego spojrzy
Przecież to ten sam osioł co pisał w wątku "dowodprawko.com - uwaga oszuści! czytajcie opinie! scam" viewtopic.php?t=256Rogalll pisze: ↑śr kwie 19, 2023 12:42 am Treść kłamliwa. Usunięta.
Bliski kurwo osrana przestań tutaj mącić bo na inteligentnych ludzi to nie działa. Kłamać i pierdolić możesz sobie babcie na wnusia pederasto.
Czekam na wiadomość 24h, zweryfikuj i potwierdź swoje słowa Rogalll. Jeżeli tego nie uczynisz, to po upływie czasu kasuje te posty bo nie tolerujemy tutaj farmazonów i kłamców.
Denis ale po co ty sie wdajesz w dyskusje z chujem jakimś? Jakby było tak jak mówi to by wrzucił zdjęcie i pokazał a tak to tylko puste słowa i pierdolenie. Zresztą przypominam wam drodzy forumowicze że to jest temat o oszuście Mateuszu Bliskim który wypierdalał ludzi na domenie skleppiracki.ru a teraz widze cwel przekierował na https://czarnykapelusz.com/ Oj bliski kurwo stara... Przebranżawiasz się widzę? Bo na rynku dokumentów jadą z tobą ty kurwo? Kiedyś "handlowałeś dokumentami" a teraz hakerem jesteś? hahahaha
Ja bym tylko chciał przypomnieć że za wszystkimi stronkami które wyłudzają pieniądze metodą "na dowód kolekcjonerski" lub "na hakera" stoi Mateusz Bliski.
Dane tej kurwy:
Ja bym tylko chciał przypomnieć że za wszystkimi stronkami które wyłudzają pieniądze metodą "na dowód kolekcjonerski" lub "na hakera" stoi Mateusz Bliski.
Dane tej kurwy: