Hej,
Czy znacie osobę [email protected]?
[email protected]
Re: [email protected]
[email protected] to kozojebca który znalazł dobry biznes na robienie ludzi w ch*ja bo jasne że nigdzie tego nie zgłosisz bo też działasz nielegalnie a tacy kozojebcy zarabiają ma naiwnych ludziach. I nie, nie jestem z żadnej konkurencji która sobie te kozojebcy wymyślili. Nie dawajcie się nabierać i nie dawajcie zarabiać tym kozojebcom. Dziękuję za uwage
Oszuści. Pomimo że wiem iż też będę miała problemy zgłosiłam tych oszustów . Nie polecam .
I można ich zgłosić bo teraz ma nowy adres - [email protected] i to ten sam oszust o mam adres mail na protonie
Otrzymałem informację od PROTON gdzie są założone te adresy mail - [email protected] i [email protected] i jeśli zostałeś oszukany i masz korespondencję z tych adresów mail to pisz na adres poniżej i będzie koniec z tym oszustem
[email protected]
Dziękujemy za kontakt.
Czy mógłbyś przesłać nam zrzuty ekranu wraz z oryginalnymi nagłówkami wiadomości e-mail, które wymieniliście, abyśmy mogli zbadać sprawę dalej? Gdy potwierdzimy naruszenie Warunków korzystania z usługi, wyłączymy konto naruszające zasady.
Serdeczne pozdrowienia,
Obsługa klienta
Zespół ds. nadużyć Proton Mail
Otrzymałem informację od PROTON gdzie są założone te adresy mail - [email protected] i [email protected] i jeśli zostałeś oszukany i masz korespondencję z tych adresów mail to pisz na adres poniżej i będzie koniec z tym oszustem
[email protected]
Dziękujemy za kontakt.
Czy mógłbyś przesłać nam zrzuty ekranu wraz z oryginalnymi nagłówkami wiadomości e-mail, które wymieniliście, abyśmy mogli zbadać sprawę dalej? Gdy potwierdzimy naruszenie Warunków korzystania z usługi, wyłączymy konto naruszające zasady.
Serdeczne pozdrowienia,
Obsługa klienta
Zespół ds. nadużyć Proton Mail