opinie o sklepie dowodziki.net
Re: opinie o sklepie dowodziki.net
Czy jest szansa że niemiecki dowód zaczniecie robić? prawko niemieckie też by mnie interesowało. Chodzi mi o równie dobrą jakośc jak polskie dokumenty
Mnie rowniez interesuja dokumenty niemieckie i holenderskie. Dokumenty robicie naprawdę dobre ale dlaczego taki mały wybór?
Przede wszystkim dowody robią
Również bardzo polecam ich produkty ale teraz potrzebuje angielskiego prawa jazdy, czy może ktoś wie kiedy dowodziki zaczną robić albo może polecicie mi kogoś innego?
Trafiłam na dowodziki przez baner który jest u góry na forum. Bardzo szybko i sprawnie dostarczyli mi paczkę za pobraniem a jej zawartość była dokładnie taka na jaką się umawialiśmy. Super jakość do której nie mam żadnych zastrzeżeń (wygląda jak oryginalny dokument). Wzięłam dowód i jakość jest taka jak oryginał. Teraz będę zamawiała prawo jazdy kolekcjonerskie to dam znać w komentarzach ale z tego co czytam poprzedników to moja wiadomość będzie czystą formalnością bo na pewno będzie wszystko tak jak powinno i nie zawiodę się na dowodzikach To jest ta firma z której warto skorzystać.
Gość pisze: ↑ndz mar 26, 2023 12:17 pm Trafiłam na dowodziki przez baner który jest u góry na forum. Bardzo szybko i sprawnie dostarczyli mi paczkę za pobraniem a jej zawartość była dokładnie taka na jaką się umawialiśmy. Super jakość do której nie mam żadnych zastrzeżeń (wygląda jak oryginalny dokument). Wzięłam dowód i jakość jest taka jak oryginał. Teraz będę zamawiała prawo jazdy kolekcjonerskie to dam znać w komentarzach ale z tego co czytam poprzedników to moja wiadomość będzie czystą formalnością bo na pewno będzie wszystko tak jak powinno i nie zawiodę się na dowodzikach To jest ta firma z której warto skorzystać.
Nie rozumiem , skoro robią tak dobrze dowody , prawka itd gdzie jest w ciul zabezpieczeń to dlaczego nie oferują dyplomów i innych dokumentów
Teraz żeby znaleźć osobę która wykona dyplom w dobrej jakości jest podejrzanie trudno…
Wydaje mi się że jest to łatwiejsze w wykonaniu choć mogę się mylić
Też się nad tym zastanawiam ale z dowodzikami tak jest Robią dobrą robotę ale słabo u nich z poszerzaniem swojej oferty... Dowodziki, kiedy weźmiecie się do roboty? Jesteście mistrzami w swoim fachu i powinniście to wykorzystać a nie spoczywać na laurach, taka moje subiektywna opinia.....