opinie o sklepie dowodziki.net
Re: opinie o sklepie dowodziki.net
ta na wprowadzenie angielskich wzorów też czekam... Dziwi mnie to bo robią plastiki naprawdę kurwa dobrej jakości. Chyba się im po prostu nie chce wprowadzać nowych produktów i wzorów . Nie wiem. Może ktoś do nich napisze??
denis lub admin albo ktoś z vipów macie wpływ na dowodziki żeby nowe produkty do oferty dodali? Klienci czekają w kolejce
Niestety nie mam wpływu. Trzeba do nich pisać. Mimo wszystko podzielam Wasze zdanie i przydałoby się aby dowodziki oferte poszerzyli bo potencjał jest ogromny jak i zarówno potrzeby forumowiczów
-dokumenty: angielskie, norweskie, hiszpańskie, niemieckie, czeskie, słowackie, włochy, rumunia, irlandia, łotwa i szwajcaria.
-dyplomy, patenty, certyfikaty, paski
-dokumenty: angielskie, norweskie, hiszpańskie, niemieckie, czeskie, słowackie, włochy, rumunia, irlandia, łotwa i szwajcaria.
-dyplomy, patenty, certyfikaty, paski
dziki za polecenie jakość superowa będę polecał wszystkim pozdrawiam
Tak jak pisałam w temacie o kolekcjonerskiej karcie pobytu. Jakość jest naprawdę 1do1 i polecać będę wszystkim i sama na pewno jeszcze skorzystam. Jestem bardzo miło zaskoczona! Ponadto realizacja i wysyłka ekspresowa!
Wiadomo już coś w tej sprawie?
To forum powstało aby ludzie mogli czytać oraz pisać rzetelne opinie o sklepach oferujących dokumenty kolekcjonerskie. Nie pozwolimy tutaj na dezinformację ze strony konkurencji i wprowadzanie w błąd. Opinie mają być szczere i zgodne z prawdą tak aby ludzie uniknęli rozczarowań.
Sklep https://dowodziki.net jest przez nas sprawdzony i polecany.
Nie dlatego, że jesteśmy stronniczy. Po prostu na ten moment ze wszystkich stron to dowodziki obecnie mają najlepszą jakość w stosunku do ceny. Dlatego zalecamy robić zakupy u nich.
Sklep https://dowodziki.net jest przez nas sprawdzony i polecany.
Nie dlatego, że jesteśmy stronniczy. Po prostu na ten moment ze wszystkich stron to dowodziki obecnie mają najlepszą jakość w stosunku do ceny. Dlatego zalecamy robić zakupy u nich.
Jakość jest celująca. Nie ma co szukać gdzie indziej bo tutaj jest najlepsza jakość dokumentów kolekcjonerskich. Dowód jest wręcz idealny. Czekam na dokumenty z innych krajów. Duże pięć dla dowodzików
-
Powinniście zrobić regulamin i podpunkt że aby dodać komentarz na temat działającego sklepu należy podać numer zamówienia na priv czy coś... To załatwi sprawę Wracając do dowodzików, to nie słyszałem złych opini na ich temat. Robią dobre plastiki.