Bojka pisze: ↑wt lut 21, 2023 2:48 pm
Znalazłem legitną osobę która wykonuje dyplomy, lecz jakość wykonania moim zdaniem przeciętna.
Szukam dalej z bardzo dobrą jakością wykonania ,także dawajcie znać jak uda się komuś zdobyć z zadowalająca jakością
Dla osób dla których jakość nie jest najważniejsza to ponizej macie maila [email protected] - zachowaj ostrożność podczas dokonywania transakcji z tym użytkownikiem, to może być oszust!
Płatność za pobraniem lub odbiór osobisty w różnych miastach
Dodatkowo wysyłają zdjęcia przed wysłaniem z różnych kątów
Skorzystałem - wysłali fotkę dokumentu, poprosiłem o filmik. Odpisali, że wyślą jutro przed wysyłką, zobaczymy
Znalazłem legitną osobę która wykonuje dyplomy, lecz jakość wykonania moim zdaniem przeciętna.
Szukam dalej z bardzo dobrą jakością wykonania ,także dawajcie znać jak uda się komuś zdobyć z zadowalająca jakością
Dla osób dla których jakość nie jest najważniejsza to ponizej macie maila [email protected] - zachowaj ostrożność podczas dokonywania transakcji z tym użytkownikiem, to może być oszust!
Skorzystałem - wysłali fotkę dokumentu, poprosiłem o filmik. Odpisali, że wyślą jutro przed wysyłką, zobaczymy
Chyba też skorzystam.. póki co nic innego nie znalazłem.
Jak oceniasz jakość? Pieczątki i podpisy wszystkie są?
RADZĘ ZACHOWAĆ SZCZEGÓLNĄ OSTROŻNOŚĆ, GDYŻ [email protected] MOŻE OKAZAĆ SIĘ WYJEBKĄ.
Chyba też skorzystam.. póki co nic innego nie znalazłem.
Jak oceniasz jakość? Pieczątki i podpisy wszystkie są?
RADZĘ ZACHOWAĆ SZCZEGÓLNĄ OSTROŻNOŚĆ, GDYŻ [email protected] MOŻE OKAZAĆ SIĘ WYJEBKĄ.
Robią dyplomy ale tragicznej jakości , podpisy powklejane , na każdej stronie podpis jest taki sam.
Pieczątki są ale tak samo jak z podpisami wklejone chyba w Canvie
Przestarzałe wzory z przed 10 lat
Gość bierze 2k za gówno które każdy może sobie zrobić