dokumenciki.net - opinie / kiedy jakieś nowe wzory
-
Re: dokumenciki.net - opinie / kiedy jakieś nowe wzory
Czy ktoś może podesłać ich pracę potrzebuje 2015/2019 w kozackiej jakosci
Naprawdę nie zauważyłeś zdjęć i filmu na ich stronie?
-
A nikt prywatnym zakupem się nie może pochwalić???
Coś z głową masz? Ktoś ma wrzucać zdjęcia swoich plastików? Chyba zaraz bana dostaniesz bo spamujesz i głupotą próbujesz zarazić.
Jakość jest bardzo w porządku jak oryginal ale mam problem mianowicie taki że ze swojej głupoty źle wypełniłem formularz no i na dokumenciku mam błędne dane. Czy ktoś miał podobny problem? Da się z dokumencikami dogadać o zniżkę jakąś lub wymianę na nowy w cenie juz zakupionego? Wydałem 2tyś i mimo zajebiaszczej jakości dokument niestety jest bezuzyteczny bo ma literówki. Czy ktos może mi coś doradzić? Dzieki z góry i pozdro
Wytestowałem w zachodnich bankach i w fintechach. Sprawdziły się więc polecić mogę gorąco. Jedynie co to troche mało wzorów oferują ale te co są dopracowali perfect!
Debili jak widać nie brakuje. A dasz mi żonke podmuchać?
Doczekam się na czeski wzór kiedyś Panowie dokumenciki? Kiedy wprowadzicie go do oferty?
Zamawiałem ostatnio ukraińskie prawko i polecam. Jakość b.dobra ale to nie jest jednak to czego ja potrzebuje. Ja potrzebuje prawka z bardziej cywilizowanych miejsc świata. Pozdro i czekam na info
Do weryfikacji w bitomatach https://shitcoins.club/ nadają się idealnie te plastiki. Polecam