jakie macie patenty na dokumenty kolekcjonerskie?

Dyskusje, rozmowy, pytania oraz patenty i know how! Fałszywe prawo jazdy, dowód kolekcjonerski oraz wszystkie inne podrabiane dokumenty!
mariusz67

jakie macie patenty na dokumenty kolekcjonerskie?

Post autor: mariusz67 »

Witam, od kilku ładnych lat siedzę w temacie dokumentów kolekcjonerskich i w tym czasie poznałem wiele różnych patentów na to jak można monetyzować ten biznes. Pracuje głównie na dokumentach polskich od dokumenciki.net. Jestem w trakcie poszukiwań dostawcy równie dobrej jakości dokumentów zagranicznych bo chce rozwinąć swoje skrzydła. Interesuje mnie i prawko i dowód różne kraje. Głównie Europa. Czy jest na forum ktoś kto chciałby się powymieniać jakimiś ciekawymi patentami i kontaktami? Kredyty to takie chyba najbardziej popularne zajęcie wszystkich kolekcjonerów :) Znacie inne ciekawe sposoby? Mniej znane i bardziej niszowe?
kostek

Re: jakie macie patenty na dokumenty kolekcjonerskie?

Post autor: kostek »

Tematy które znam i przerabiałem:
-banki/kredyty
-raty/pozyczki/chwilowki
-wypozyczalnie sprzętów/samochodów itd.
-lombardy (np. fejkowe złote sztabki - oczywiście muszą być zapakowane i maksymalnie do 20gram. Wiem z doświadczenia:) oj kiedyś to był super interes, teraz już mniej chcą przyjmować, ale dalej idzie na tym zarobić duże $$)
-konta na giełdach kryptowalut, revoluty i inne wynalazki
zdolny_kolekcjoner

Post autor: zdolny_kolekcjoner »

Dużo ciekawych patentów jest w dziale "Strefa VIP" na forum ha ha
Gość

Post autor: Gość »

mam kilka innych ciekawych sposobów i mogę je odsprzedać :)
Ciro

Post autor: Ciro »

Kostek,możesz się do mnie odezwać?
Gość

Post autor: Gość »

kostek są dwa mocne patenty o których nie wspomniałeś więc nie wiem czy ich nie znasz czy pominąłeś specjalnie :) :D
wyborowa

Post autor: wyborowa »

Podziele sie sposobem. Na jeden dokument kolekcjonerski od dokumenciki.net ktory kosztuje 2k jestem w stanie okolo 20-30k wyciagnac. Jak ktos jest chetny to moge sposob odsprzedac. Oferty nizsze niz 50k mnie nie interesuja. Escrow mile widziane.

Oferta nie dotyczy kredytów. Samodzielnie wypracowany sposób!
ODPOWIEDZ