jakie macie patenty na dokumenty kolekcjonerskie?
jakie macie patenty na dokumenty kolekcjonerskie?
Witam, od kilku ładnych lat siedzę w temacie dokumentów kolekcjonerskich i w tym czasie poznałem wiele różnych patentów na to jak można monetyzować ten biznes. Pracuje głównie na dokumentach polskich od dokumenciki.net. Jestem w trakcie poszukiwań dostawcy równie dobrej jakości dokumentów zagranicznych bo chce rozwinąć swoje skrzydła. Interesuje mnie i prawko i dowód różne kraje. Głównie Europa. Czy jest na forum ktoś kto chciałby się powymieniać jakimiś ciekawymi patentami i kontaktami? Kredyty to takie chyba najbardziej popularne zajęcie wszystkich kolekcjonerów Znacie inne ciekawe sposoby? Mniej znane i bardziej niszowe?
Re: jakie macie patenty na dokumenty kolekcjonerskie?
Tematy które znam i przerabiałem:
-banki/kredyty
-raty/pozyczki/chwilowki
-wypozyczalnie sprzętów/samochodów itd.
-lombardy (np. fejkowe złote sztabki - oczywiście muszą być zapakowane i maksymalnie do 20gram. Wiem z doświadczenia:) oj kiedyś to był super interes, teraz już mniej chcą przyjmować, ale dalej idzie na tym zarobić duże $$)
-konta na giełdach kryptowalut, revoluty i inne wynalazki
-banki/kredyty
-raty/pozyczki/chwilowki
-wypozyczalnie sprzętów/samochodów itd.
-lombardy (np. fejkowe złote sztabki - oczywiście muszą być zapakowane i maksymalnie do 20gram. Wiem z doświadczenia:) oj kiedyś to był super interes, teraz już mniej chcą przyjmować, ale dalej idzie na tym zarobić duże $$)
-konta na giełdach kryptowalut, revoluty i inne wynalazki
-
Dużo ciekawych patentów jest w dziale "Strefa VIP" na forum ha ha
mam kilka innych ciekawych sposobów i mogę je odsprzedać
Kostek,możesz się do mnie odezwać?
kostek są dwa mocne patenty o których nie wspomniałeś więc nie wiem czy ich nie znasz czy pominąłeś specjalnie
Podziele sie sposobem. Na jeden dokument kolekcjonerski od dokumenciki.net ktory kosztuje 2k jestem w stanie okolo 20-30k wyciagnac. Jak ktos jest chetny to moge sposob odsprzedac. Oferty nizsze niz 50k mnie nie interesuja. Escrow mile widziane.
Oferta nie dotyczy kredytów. Samodzielnie wypracowany sposób!
Oferta nie dotyczy kredytów. Samodzielnie wypracowany sposób!