dokumenciki.net opinia i dobre słowo
Re: dokumenciki.net opinia i dobre słowo
jakość świetna tak jak deklarowali polecam wszystkim i dziekuje jeszcze raz slicznie
haha kolego ja jestem w Turcji i tez wybieram sie na okupowaną turecką część Cypru Dobry kierunek bywałem tam wielokrotnieGość pisze: ↑śr cze 19, 2024 9:43 amPo to sie kupuje te dokumenty. Ludzie ich nie kupują zeby oprawić w ramkę lub kruszyc towar.Rat pisze: ↑sob cze 15, 2024 10:52 am Czy ktos na dowodzie od nich moze przeszedl odprawe na lotbisku i lecial samolotem na terenie EU ?
Ja sie dostałem do Turcji. Teraz jestem na tureckiej stronie Cypru. Mogą mnie cmoknąć.
Komendantowi wysyłam widokówki jak mi się fajnie żyje
Mimo że dokumenty wyglądają naprawde bardzo dobrze a ja nie bylem w stanie doszukać się żadnych różnic mając drugi dowód oryginalny w ręce to i tak miałem pietra jak skurwysyn dzisiaj jak się odprawiałem na lotnisku z tym dokumentem a jak baba zaczęła zczytywać ten kod z tyłu to mało kurwa zawału nie dostałem ale wszystko dobrze i dokumenty spełniają swoją rolę znakomicie. Polecam z całego serduszka wszystkim
jak będziesz się trząsł i zachowywał podejrzanie to nawet na oryginalnych nigdzie nie polecisz .....
bo moga cie wziasc na bok.
.....chlopaki z dokumenciki.net robią najlepsze dokumenty i trzeba swiadomie ich uzywac jak oryginalnych.....
...i sie nie dygac i nie wzbudzac podejrzeń
....jak bedziesz sie zachowywal nerwow to nie falszywe dokumenty cie zdradza a twoje nerwowe i podejrzane zachowanie
z fartem
bo moga cie wziasc na bok.
.....chlopaki z dokumenciki.net robią najlepsze dokumenty i trzeba swiadomie ich uzywac jak oryginalnych.....
...i sie nie dygac i nie wzbudzac podejrzeń
....jak bedziesz sie zachowywal nerwow to nie falszywe dokumenty cie zdradza a twoje nerwowe i podejrzane zachowanie
z fartem
racja jak w kazdej sytuacji nalezy zachowac zimna krew cokolwiek bys nie robil
ja nigdy nie mialem zadnego przypalu a jestem kolekcjonerem od kilku ladnych lat
ja nigdy nie mialem zadnego przypalu a jestem kolekcjonerem od kilku ladnych lat
dokumenciki.net to jakosc topowa najlepsza na rynku a testowalem juz wszystkich polecam
Polskie dokumenty genialna jakość polecam kazdemu i zamówie jeszcze nie raz ale teraz potrzebowal bym jeszcze zagraniczne dokumenty najlepiej francja lub belgia ktos cos?
-
Stosunkowo dawno nie zamawiałem nic. Jakies nowe produkty w ofercie? Czytałem, że ktoś na forum pisał o angielskim prawku. Coś więcej wiadomo?
Oczywiście polecam Was z całego serducha i na pewno jeszcze będę zamawiał niejeden komplet!
Oczywiście polecam Was z całego serducha i na pewno jeszcze będę zamawiał niejeden komplet!
Czy te Ukraińskie prawko albo Polskie można gdzieś wymienić w innym kraju?
Residence card and identity card of excellent quality. Thank you very much. Just as they declared.
Dziekuje bardzo for dokumenciki.net
greetings guys!
Dziekuje bardzo for dokumenciki.net
greetings guys!