Oszuści

Tutaj wrzucamy informacje na temat oszustów. Mile widziane adresy stron oraz maile i wszystkie inne informacje które pozwolą nam uniknąć wyjebek. Zapraszamy do czytania oraz pisania opini!

Lista oszustów: skleppiracki.ru , dokumentykolekcjonerskie.com , dokumentykolekcjonerskie.ru , lewedowody.pl , dokumenty-premium.com , ultrapremiumid.com , dokumenty-kolekcjonerskie.com , kolekcjonujemy.top , kolekcjonerskie.org , koczkodan.com , strefa77.com , dokumentypremium.com , zaswiadczenia.info , lewedowody.pl , dowodprawko.com , kup-prawojazdy.com , szkola-online.com
Misiia

Oszuści

Post autor: Misiia »

[email protected]
[email protected]

Uwaga oszuści!

[email protected] obiecują cuda, po wpłacie pierwszej raty kontakt się urywa.
RedaktorOnetu

Re: Oszuści

Post autor: RedaktorOnetu »

Ma ktoś namiar na te osoby ? Może ktoś próbował się doszukać ? Jakies poszlaki ? To, ze nie wysylaja dokumentow i sa oszustami, to jasne jak slonce. Obecnie nikt w internecie nie wykonuje takich dokumentow, sa tylko naciagacze. Ale swiadectwomat@proton i faxymila wyjatkowo zaszli mi za skore, szukam namiarow by zrobic tym osobom osobista wizyte z mlotkiem w reku.
Gość

Post autor: Gość »

Tak, to Bliski. Od lat oszukuje w ten sposób. Byl opisywany już na tym forum wielokrotnie.

DANE OSZUSTA!! UWAGA DANE OSZUSTA!!

Mateusz Bliski
Konarskiego 23a
26-110 Skarżysko-Kamienna
numer telefonu: 790657823

drodzy Państwo wszyscy którzy daliście się oszukać, wklejam dane złodzieja który wyłudził od Was pieniądze!

Obrazek

Pełny adres scamera:

Mateusz Bliski
Konarskiego 23a
26-110 Skarżysko-Kamienna
numer telefonu: 790657823
Moira1

Post autor: Moira1 »

Niestety, też dałem się nabrać , pierwsza ratę pobrał w bankomacie w Ostrołęce ,drga przelałem na na konto niejakiego Mateusza Maliszewskiego . Reklamował się na łamach jakiejś Lubelskiej gazety ale zablokowałem go . Macie jakieś jeszcze info też chcą go dopaść!!!
donna

Post autor: donna »

Witam wszystkich.
Trafiłam na tego pana przypadkiem w necie ale na szczęście sprawdziłam opinie. Obecnie ma brytyjski numer telefonu +447585725964 . Nie wiem jak go zlokalizować ale może ktoś będzie umiał. Pozdrawiam wszystkich
ODPOWIEDZ