Studia / Bez zaliczek / Wysyłka za pobraniem
Re: Studia / Bez zaliczek / Wysyłka za pobraniem
Cześć,
@Benjaminfranklin, czy mogę poprosić o kontakt w prywatnej wiadomości? Lub jak odpiszesz mi w jakiej formie możemy się skontaktować to podam do Ciebie mojego maila tylko proszę daj znać!
@Benjaminfranklin, czy mogę poprosić o kontakt w prywatnej wiadomości? Lub jak odpiszesz mi w jakiej formie możemy się skontaktować to podam do Ciebie mojego maila tylko proszę daj znać!
Banjaminfranklin proszę o kontakt potrzebuję dyplomu ukończenia studiów 1 stopnia
Napisałam maila proszę o odpowiedz
Cześć, również proszę o kontakt, potrzebuję dyplomu I stopnia
Czy Pan Benjamin jest aktywny ?
Benjamin jak mogę się z tobą skontaktować ?
Hej Benjamin , odezwij się w sprawie „tematu” .
Część ,
czy mógłby napisać do mnie ktoś od świadectwa ukończenia LO i dokumentów 1 stopnia studiów?
czy mógłby napisać do mnie ktoś od świadectwa ukończenia LO i dokumentów 1 stopnia studiów?
@Benjaminfranklin
Ja także potrzebuję dyplom ukończenia studiów wyższych, (aktualnie jedna osoba, ale może będzie chetna jeszcze druga osoba).
Proszę o informację jak można się skontaktować.
Trafiłam tutaj bo na szczęście zaczęłam szukać informacji o kolekcjonerskich dokumentach
Ja także potrzebuję dyplom ukończenia studiów wyższych, (aktualnie jedna osoba, ale może będzie chetna jeszcze druga osoba).
Proszę o informację jak można się skontaktować.
Trafiłam tutaj bo na szczęście zaczęłam szukać informacji o kolekcjonerskich dokumentach
Ostatnio zmieniony pt maja 10, 2024 10:37 am przez Aster, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Benjaminfranklin ogłaszasz się a w ogóle nie ma z Tobą kontaktu, nikomu nie odpisujesz. Czy tak działa to Forum? Może potrzebna jest akcja administratora, bo nie rozumiem jak można się ogłaszać i olewać ludzi.