opinie o sklepie dowodziki.net
Re: opinie o sklepie dowodziki.net
czesc wszystkim, pytanie mam przed zakupem mianowicie
czy owym dowodem bede wstanie odbierac oraz nadawac przesylki poprzez poczte polska?
czy owym dowodem bede wstanie odbierac oraz nadawac przesylki poprzez poczte polska?
Który sklep bardziej polecacie dowodziki.net czy dokumenciki.net? I czy ktoś z was zakładał konto w zagranicznym banku, albo w banku typu revolut? Będę wdzięczna za szybka odpowiedz.
Paola zamawialas z którejś z tych stron co pytałaś?
Jak tak to mogłabyś jaka opinie dać.Dzieki
Jak tak to mogłabyś jaka opinie dać.Dzieki
Temat ma 9 stron a ty paole dopytujesz z ostatniego posta ?
Niedawno przyszła paczka od dowodziki.net którą zamawiałem do Niemiec. Dowód osobisty wygląda idealnie, niczym nie różni się od oryginalnego dowodu. W Niemieckim banku konto założyłem bez żadnego problemu. Polecam wszystkim dowodzik.net
Witam Wszystkich
Czy ktoś wie może cofnęli mi jiemieckie prawo jazdy w niemczech nue miałem nigdy polskiego czy mogę się poruszać na ukrainskim prawku w polsce? Z góry dziękuję!!
Czy ktoś wie może cofnęli mi jiemieckie prawo jazdy w niemczech nue miałem nigdy polskiego czy mogę się poruszać na ukrainskim prawku w polsce? Z góry dziękuję!!
Witam serdecznie. Zwracam się do ludzi z forum którzy już przeżywali kontrole w Niemczech na takim dowodzie. Nie będę ukrywał że mam lipę jeżeli chodzi o prawo jazdy w niemczech. Wpadłem na pomysł że dowód i prawko zrobię z prawdziwymi danymi od kolegi, tylko będzie moje zdjęcie.
Teraz pada pytanie czy to przejdzie przy niemieckiej kontroli?
Wiem ze sprawdzają dane czy np. Nie jestem poszukiwany w ich telefonach. Widzą zdjęcie prawdziwego dowodu? Czekam na odpowiedź
Teraz pada pytanie czy to przejdzie przy niemieckiej kontroli?
Wiem ze sprawdzają dane czy np. Nie jestem poszukiwany w ich telefonach. Widzą zdjęcie prawdziwego dowodu? Czekam na odpowiedź
Przezywalem kontrole w niemczech w holandii i belgi i w dani. Nigdy nie mialem zadnych problemow a jezdze bardzo duzo samochodem bo taka mam prace.