opinie o sklepie dowodziki.net
-
Re: opinie o sklepie dowodziki.net
Czy są obecne również znaki UV na dowodach i prawkach od nich?
Takie prawko z Ukrainy idzie w Niemczech wymienić?
Nie mieliście tak, że zamawiając, przyszedł wam dowód, który miał pogrubiona inną czcionkę w polu "imiona" niż oryginał. I różniła się czcionka daty urodzenia?
-
Nie zdarzyło się, chociaz ja od dokumencików zamawiam.... Z tego co wiem to jakość zbliżona, troche lepsi są dokumenciki.net ale czcionki wyglądają identycznie. Ogólnie ciężko dostrzec jakieś różnice. Ewentualnie pod lupą. PozdroANONIM pisze: ↑wt lut 13, 2024 7:14 pm Nie mieliście tak, że zamawiając, przyszedł wam dowód, który miał pogrubiona inną czcionkę w polu "imiona" niż oryginał. I różniła się czcionka daty urodzenia?
Kiedy pojawią się w ofercie nowe wzory zagraniczne? I czy w ogole będą? Bo troche trace nadzieje...
odebrałem wlasnie paczke
gicio miodzio jakos topka
Polecam
....serdecznie!
gicio miodzio jakos topka
Polecam
....serdecznie!
Zamawiał ktoś plastik z flaga uni i podpisem?
Jesli jest w ogóle możliwość.
Jesli jest w ogóle możliwość.
maja go w ofercie ale musisz na maila pisac. 100% jest bo go zamawialem kiedys
To ja mam do was takie pytanie: Latał już ktoś z was na poprzednim wzorze dowodu od nich samolotem? Nie mówię o tym najnowszym wzorze Dowodu osobistego bo podejrzewam, że nie posiada on wszystkich zabezpieczeń elektronicznych (Chyba, że się mylę?) i żeby nie było jakiejś wtopy na lotnisku.
Mozesz latac i na tym i na tym bo malo kto nawet w oryginalnych dowodach nowych wlacza wersje elektroniczna. W urzedzie sie pytaja ciebie czy wlaczyc czy nie. W Polsce jest to malo uzywane a wiec po prostu bedzie nieaktywne i ok. Nikt sie o to nie doczepi a jak masz watpliwosci to starszy model dowodu kolekcjonerskiego sie bardzo dobrze sprawdza.