Na przykład do Niemiec

Witam. Muszę przyznać, że jak na razie jestem zadowolony z obsługi. W prawdzie dopiero co złożyłem zamówienie z wysyłką za granicę, ale na zadane e-mail-owo pytania, otrzymuję szybkie i konkretne odpowiedzi. Bardzo jestem ciekaw jakości zamówionego „produktu”. Mam kilku potencjalnych klientów, którzy byliby zainteresowani złożeniem zamówień. Jak tylko otrzymam zamówienie, na pewno się odezwęJolo pisze: ↑ndz wrz 10, 2023 7:36 pm Czy ktoś ma doświadczenie w zamawianiu za granicę?
Na przykład do Niemiec![]()
Witam.Arti pisze: ↑czw wrz 28, 2023 5:11 amWitam. Muszę przyznać, że jak na razie jestem zadowolony z obsługi. W prawdzie dopiero co złożyłem zamówienie z wysyłką za granicę, ale na zadane e-mail-owo pytania, otrzymuję szybkie i konkretne odpowiedzi. Bardzo jestem ciekaw jakości zamówionego „produktu”. Mam kilku potencjalnych klientów, którzy byliby zainteresowani złożeniem zamówień. Jak tylko otrzymam zamówienie, na pewno się odezwęJolo pisze: ↑ndz wrz 10, 2023 7:36 pm Czy ktoś ma doświadczenie w zamawianiu za granicę?
Na przykład do Niemiec![]()
![]()