Tutaj wrzucamy informacje na temat oszustów. Mile widziane adresy stron oraz maile i wszystkie inne informacje które pozwolą nam uniknąć wyjebek. Zapraszamy do czytania oraz pisania opini!
Lista oszustów: skleppiracki.ru , dokumentykolekcjonerskie.com , dokumentykolekcjonerskie.ru , lewedowody.pl , dokumenty-premium.com , ultrapremiumid.com , dokumenty-kolekcjonerskie.com , kolekcjonujemy.top , kolekcjonerskie.org , koczkodan.com , strefa77.com , dokumentypremium.com , zaswiadczenia.info , lewedowody.pl , dowodprawko.com , kup-prawojazdy.com , szkola-online.com
Gość
Racja, modus operandi się zmienił
tera będą je*b*ać na ziemniaka w paczce albo ewentualnie nawet pustą paczkę hahaha. Sku*r*wysyn jest tak bezczelny, ze on musi mieszkać gdzieś za granicą bo w Polsce by się bał że ktoś go spotka nawet pod głupim sklepem i mu dop*i*erdoli.
JE*B**AĆ KU*R*WE ZŁODZIEJA Z DOWODPRAWKO.COM.
JE*B*AĆ CIE KU**RW*O MATEUSZ BLISKI.
Pankracy,.
Gość
Uśmiałem się jak przeczytałem cały temat hehe. Czego to oszuści nie wymyślą. Pieprzyć was oszuści z dowodprawko.com!!!!
Gość
potwierdzam dowodprawko.com to oszuści!!!!!
Bloodwitcher
autor: Bloodwitcher » sob mar 25, 2023 2:32 pm
Witam. Uwazac trzeba rowniez na " dokumenty premium " a mianowicie RADEK URBAN. To rowniez sa zlodzieje ktorzy zeruja na naiwnosci ludzi.
Gość
dowodprawko.com to banda oszustów. Nie robią dokumentów a wyłudzają pieniądzę od klientów a raczej swoich ofiar.
Piotre
autor: Piotre » ndz kwie 23, 2023 11:04 am
Dowódprawko oszuści mnie tez oszukali
Klient
Uwaga na klienta totalne oszustwo nic nie robi kasę prubuje wyciągać i udaje że zrobi dokumenty totalny oszust UWAGA